The Minimalist Bulthaup Sant Cugat Showroom Feels Like a Residence

The Minimalist Bulthaup Sant Cugat Showroom Feels Like a Residence

Bulthaup Sant Cugat is a minimal kitchen showroom area situated in Barcelona, Spain, designed by Francesc Rifé Studio for Bulthaup. In an effort to evoke a extra intimate and private environment, softness in particulars and heat mark the reimagined area.

“The thought behind the brand new design is to evoke household heat and take the challenge in the direction of a extra home idea,” explains Bulthaup. Materiality was key in attaining this id – pure and stained oak in numerous tones was used to stability the concrete flooring.

With thought of association, the kitchens are distributed amongst two flooring. The primary of which serves as an atelier wherein guests can work together with supplies and finishes, whereas the higher stage feels acquainted and home, represented by means of iconic furnishings and objects.

Images by Montse Capdevila.

Source link